Vizuális élményeim tárháza

Na Mit Láttam

Ki lesz az America's Next Top Model utolsó győztese? Blogszavazás

2015. november 27. - pourushka

22. évadával kaszát kapott idén az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek, de ez még nem az a poszt lesz, amiben a sorozat egészét búcsúztatom, hanem ahol az utolsó 4 versenyző portfoliójának bemutatása után szavazásra bocsátanám a győztesi címet. Amerikában december 4-én, Tyra Banks születésnapján vetítik le az utolsó részt, ahol a mostani 4-est először kettőre redukálják, majd a rész végén győztest hirdetnek.

final4_antm_fb.jpg

A műsor - főként amerikai - nézői elég erősen két versenyzőt preferálnak, de nem teljesen egyértelmű, hogy mennyiben a teljesítményük alapján gondolják őket a legjobbnak, és mennyiben inkább a szimpátia a döntő. Itthon, gondolom, nem nézik olyan rengetegen az ANTM-et, így a poszt olvasói objektív bírái lehetnének a versenynek.

Az évadról röviden. Ez is Fiúk és Lányok verseny (ahogy a képen is látszik :) ), a heti továbbjutást egy az adott kihívásra kapott pontszámból és a 3 zsűritől a fotózás alapján kapottból álló összpontszám dönti el (idén nem volt social média szavazat). Idén is visszatért egy korábbi kieső.  A 4 finalista 2 fiú és 2 lány, a következő rész elején pedig közülük csak 1 fiú és 1 lány versenyezhet majd tovább a győzelemért. Bár a képek megítélését már ez a pár sor is befolyásolhatja, de akkor is a mihez tartás végett íme pár sor.  A 4 finalista közelebbről, tehát 

Lacey 

lacey_antm_fb.jpg

18 évével ő a legfiatalabb a megmaradtak közül. Kétszer jutott tovább a fordulón a legjobb fotóval (heti teljesítménnyel), és két alkalommal is volt majdnem kieső helyen. Eléggé fotogén, karaktere kislányos és kedvelhető, viszont a kifutón ő a leggyengébb láncszem az évad alapján. Bulvárban ő volt a szűz diáklány.

Mamé

mame_antm_fb.jpg

A másik női versenyző a 23 éves Mamé, korábbi szépségkirálynő. Ő is kétszer volt heti győztes, kiesés közelébe viszont egyszer sem került. Karaktere kissé komolyabb, kifutós járása rendben van, egyedül a prezentációs feladatokban nem tündökölt igazán, sőt. Teljesítménye talán a legkiegyensúlyozottabb a 4 versenyzőből.

Nyle

nyle_antm_fb.jpg

Kor szerint növekvő sorrendben jön a 25 éves Nyle: kétszeres legjobb teljesítményes továbbjutó, egyszer majdnem kieső. Kifutón ügyes, teljesítményében erősen kezdett, az évad közepére kicsit hanyatlott, de aztán hamar össze is szedte magát. Nem mellesleg pedig siket. Minden akadályt a többiekhez hasonlóan vette. Kifejezetten szerethető karakter.

Mickey

mickey_antm_fb.jpg

Legidősebb induló a 26 éves Mickey. Ő is kétszer volt heti győztes, és egyszer volt majdnem kieső helyen. Mickey sokat fejlődött, a zsűri egyszer meg is jegyezte, hogy alapból nem gondolták, hogy eljut az akkori top 5-ig. Ő tanult a legtöbbet a verseny alatt, tanult a kritikákból. Legnagyobb erőssége a prezentálós feladatokban mutatkozott meg. Nála a bulvár infó, hogy rossz körülmények között nőtt fel, családjából egyedül ő nem volt börtönben. És nagyon imád csajozni.

A következő videóban megnézhetőek a 4 finalista minden képe (némítás javasolt), így talán még könnyebb az összehasonlítás. 

Index felületén nem látszik, de itt egy szavazó box van, ahol lehet voksolni a legjobbra. Blogon elérhető, katt ide!

survey hosting

 

Elég kíváncsi vagyok who's gonna be on top itt is, meg december 4-én a döntőben is.

UPDATE: azóta megvan persze a győztes, kijelölés után láthatóvá válik: NYLE

Kategóriám rá jó szívvel:

kötelező ajánlott  - rendben van - szórakozásból - nem kéne - tilos

A bejegyzés trackback címe:

https://namitlattam.blog.hu/api/trackback/id/tr998118152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása