Vizuális élményeim tárháza

Na Mit Láttam

Mad Men (Reklámőrültek) - véget ért a 6. évad

2013. július 17. - pourushka

Mintha tegnap kezdődött volna a rég várt 6. évad, és már véget is ért. Lényegében nem sok minden történt, mármint ilyen eget verő dolgok nem voltak, természetesen nem például a Martin Luther King ellen elkövetett merényletre gondolok. Az évad során annyi történt, hogy valaki süllyedni kezdett, másoknak pedig sikerült a víz felszínén maradniuk, illetve mint tudjuk, akadt olyan is, akit a cápák faltak fel. Ezenkívül pedig egy apró kis szelettel bővültek ismereteink Don Draper életét és múltját illetően.

Én minden percét imádtam, és akár egész éven át tudtam volna a megunás veszélye nélkül nézni tovább a sorozatot. Egyedül ettől a Ben Benson gyerektől rázott a hideg folyamatosan. Már az első jeleneténél nyilvánvaló volt, hogy vele még nagy bajok lesznek. Viszont úgy tűnik, ez a bomba egy kicsit még megvárat minket a robbanással.

Kíváncsi vagyok, hogyan fognak elrendeződni a dolgok, ki, hol és kivel kezdi majd a 7. évadot. Elvonón, Kaliforniában, esetleg Los Angelesben, vagy New Yorkban, régi vagy új családdal, esetleg egyedül, de boldogan vagy végtelenül magányosan. Lehet, hogy ezek az alternatívák nem tűnnek olyan érdekesnek, de a Mad Men karaktereit kedvelők számára ezek valóban izgalmas kérdések.

Az évad brilliáns volt, a sztori remek, a színvonal továbbra is nagyon magasan maradt. Így hát számomra nem meglepetésként maradt a kedvenc sorozatom, amiről kevés emberrel tudok beszélni. A türelmetlen visszaszámolás pedig ezennel újraindul a 7. évadig.

kategóriám rá:

kötelező - ajánlott - rendben van - szórakozásból - nem kéne - tilos

 

Ha tetszett, jöhet a like :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://namitlattam.blog.hu/api/trackback/id/tr465411640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása